Након што су недавно Игор Петровић, председник општине Топола и одборница Данијела Ђокић Пантић прешли у редове Здраве Србије, тај потез повукли су и одборници Данка Стевановић и Никола Савић.

„Када смо оснивали Здраву Србију рекли смо да у својим редовима желимо само часне и људе са већ постигнутим резултатима, домаћине и домаћице који су узор својим суграђанима. Та идеја се полако шири Србијом и радујем се да су то препознали и наша два нова члана у Тополи“ изјавио је Милан Стаматовић, председник Здраве Србије (ЗС), након што су пред 10. седницу СО Топола два актуелна одборника пришли Здравој Србији.

Госпоћа Стевановић је угледан пољопривредник из села Овсиште а господин Савић из села Клока, што је само још један доказ да и у срцу Шумадије оно најбоље прилази Здравој Србији, наставио је Стаматовић, и да у месту одакле је Карађорђе кренуо у ослобађање Србије од Турака још увек има храбрих и честитих људи који се поносе својим прецима, дају најбоље од себе у садашњости и припремају терен за неку здравију и бољу Србију.

Подели вест

Повезане вести

18 маја, 2023

Уместо...

Чајетина, Београд, 18.5.2023 – Добро је што је власт...

22 фебруара, 2023

Пустити Дејана...

17 фебруара, 2023

Одбор...

9 фебруара, 2023

Патриотска...

20 јануара, 2023

Полиција још...

19 јануара, 2023

Трећа година од...