Након што су недавно Игор Петровић, председник општине Топола и одборница Данијела Ђокић Пантић прешли у редове Здраве Србије, тај потез повукли су и одборници Данка Стевановић и Никола Савић.

„Када смо оснивали Здраву Србију рекли смо да у својим редовима желимо само часне и људе са већ постигнутим резултатима, домаћине и домаћице који су узор својим суграђанима. Та идеја се полако шири Србијом и радујем се да су то препознали и наша два нова члана у Тополи“ изјавио је Милан Стаматовић, председник Здраве Србије (ЗС), након што су пред 10. седницу СО Топола два актуелна одборника пришли Здравој Србији.

Госпоћа Стевановић је угледан пољопривредник из села Овсиште а господин Савић из села Клока, што је само још један доказ да и у срцу Шумадије оно најбоље прилази Здравој Србији, наставио је Стаматовић, и да у месту одакле је Карађорђе кренуо у ослобађање Србије од Турака још увек има храбрих и честитих људи који се поносе својим прецима, дају најбоље од себе у садашњости и припремају терен за неку здравију и бољу Србију.

Подели вест

Повезане вести

април 9, 2024

Стаматовић: Ако...

Како можемо да будемо од користи својој држави?...

март 20, 2024

Туризам и...

фебруар 6, 2024

Здрава Србија...

Након што је верификациона комисија Скупштине...

децембар 25, 2023

Здрава Србија...

Чајетина, 25.12.2023 – Здрава Србија (ЗС) најоштрије...

децембар 6, 2023

Маја Гојковић у...

Чланица Председништва Српске напредне странке...