Председник странке Здрава Србија Милан Стаматовић и председник Удружења грађана “До победе” из Трстеника др Зоран Вукчевић потписали су на Златибору споразум о сарадњи и заједничком наступу на изборима чиме се проширује фронт грађана којима је Србија увек на првом месту и који јасно кажу да ће учинити све како би њихови славни преци били поносни на њих као своје наследнике.
“Свима је јасно да се у времену глобалне повезаности не може живети изван света, али свима јасно и гласно поручујемо да ће нам интереси грађана Србије и једине наше отаџбине бити најважнији приликом доношења било каквих одлука од којих зависи опстанак српског народа на својим вековним огњиштима. Само реалним развојем свих привредних потенцијала, Србија и сви њени грађани могу да иду напред и од тог пута нећемо никада одустати” изјавио је Стаматовић, додавши да су спремни на сарадњу са свим оним патриотским снагама чијим венама тече крв славних Немањића и свих искрених српских патриота пре и после њих.
Председник Удружења грађана “До победе” др Зоран Вукчевић је приликом потписивања коалиционог споразума рекао “да је у Здравој Србији и председнику Стаматовићу препознао праве српске домаћине који су од Чајетине и Златибора успели да за кратко време направе регију у којој се константно повећава број грађана који су ту решили да граде своју и будућност својих породица”. “Нешто слично и ми покушавамо у Трстенику, а надамо се да ћемо са Здравом Србијом тај пелцер проширити широм Србије, да преокренемо путеве наших грађана. Да буде више оних који ће се враћати и са којима ћемо се заједно борити да Србија опет постане држава поносних и правдољубивих родољуба који ће увек говорити – Србија на првом месту”, закључио је Вукчевић.

Подели вест

Повезане вести

јун 13, 2024

Милан...

Новоизабрани одборници Скупштине општине...

јун 4, 2024

Изванредан...

У свом главном упоришту, у општини Чајетина,...

мај 27, 2024

Здрава Србија...

Надам се да ће Здрава Србија и сви људи овде који...

април 9, 2024

Стаматовић: Ако...

Како можемо да будемо од користи својој држави?...