Председник странке Здрава Србија Милан Стаматовић и председник Удружења грађана “До победе” из Трстеника др Зоран Вукчевић потписали су на Златибору споразум о сарадњи и заједничком наступу на изборима чиме се проширује фронт грађана којима је Србија увек на првом месту и који јасно кажу да ће учинити све како би њихови славни преци били поносни на њих као своје наследнике.
“Свима је јасно да се у времену глобалне повезаности не може живети изван света, али свима јасно и гласно поручујемо да ће нам интереси грађана Србије и једине наше отаџбине бити најважнији приликом доношења било каквих одлука од којих зависи опстанак српског народа на својим вековним огњиштима. Само реалним развојем свих привредних потенцијала, Србија и сви њени грађани могу да иду напред и од тог пута нећемо никада одустати” изјавио је Стаматовић, додавши да су спремни на сарадњу са свим оним патриотским снагама чијим венама тече крв славних Немањића и свих искрених српских патриота пре и после њих.
Председник Удружења грађана “До победе” др Зоран Вукчевић је приликом потписивања коалиционог споразума рекао “да је у Здравој Србији и председнику Стаматовићу препознао праве српске домаћине који су од Чајетине и Златибора успели да за кратко време направе регију у којој се константно повећава број грађана који су ту решили да граде своју и будућност својих породица”. “Нешто слично и ми покушавамо у Трстенику, а надамо се да ћемо са Здравом Србијом тај пелцер проширити широм Србије, да преокренемо путеве наших грађана. Да буде више оних који ће се враћати и са којима ћемо се заједно борити да Србија опет постане држава поносних и правдољубивих родољуба који ће увек говорити – Србија на првом месту”, закључио је Вукчевић.

Подели вест

Повезане вести

фебруар 6, 2024

Здрава Србија...

Након што је верификациона комисија Скупштине...

децембар 25, 2023

Здрава Србија...

Чајетина, 25.12.2023 – Здрава Србија (ЗС) најоштрије...

децембар 6, 2023

Маја Гојковић у...

Чланица Председништва Српске напредне странке...

октобар 23, 2023

Општински одбор...

октобар 21, 2023

Лидер Градског...

септембар 22, 2023

Др Јована...

извор: srbin.info