Ни после две недеље након што је др Ненаду Анђићу, одборнику опозиционе Здраве Србије у Скупштини општине Прибој, за сада непознато лице значајно демолирало приватни аутомобил паркиран на Бадње вече испред Основне школе „Десанка Максимовић“, полиција се не оглашава о овом случају.

Након што је др Анђић полицији доставио снимак са школске надзорне камере на коме се види како то лице уништава његов ауто, он се не осећа безбедно, поготову након сазнања да је снимак, на коме се види Н.Н. лице, избрисан. Позивамо надлежне у ПУ Прибој да се што пре обрате јавности са информацијом докле се стигло у овој истрази и шта је до сада урађено како би се овај случај, који је узнемирио јавност у Прибоју, што пре разрешио.

„Не знам да ли овај вандалски чин има везе са мојим опозиционим деловањем у СО Прибој, али би и мене званична информација из полиције одагнала сумњи да су те две ствари повезане“, изјавио је Ненад Анђић, додајући да би волео да Прибој опет буде онакав град каквим га памти из младости. Град у коме се сваки грађанин осећао сигурно и који је знао да полицијски органи штите безбедност сваког свог становника, без обзира на његову политичку или било коју другу опредељеност.

Подели вест

Повезане вести

фебруар 6, 2024

Здрава Србија...

Након што је верификациона комисија Скупштине...

децембар 25, 2023

Здрава Србија...

Чајетина, 25.12.2023 – Здрава Србија (ЗС) најоштрије...

децембар 6, 2023

Маја Гојковић у...

Чланица Председништва Српске напредне странке...

октобар 23, 2023

Општински одбор...

октобар 21, 2023

Лидер Градског...

септембар 22, 2023

Др Јована...

извор: srbin.info