Ни после две недеље након што је др Ненаду Анђићу, одборнику опозиционе Здраве Србије у Скупштини општине Прибој, за сада непознато лице значајно демолирало приватни аутомобил паркиран на Бадње вече испред Основне школе „Десанка Максимовић“, полиција се не оглашава о овом случају.

Након што је др Анђић полицији доставио снимак са школске надзорне камере на коме се види како то лице уништава његов ауто, он се не осећа безбедно, поготову након сазнања да је снимак, на коме се види Н.Н. лице, избрисан. Позивамо надлежне у ПУ Прибој да се што пре обрате јавности са информацијом докле се стигло у овој истрази и шта је до сада урађено како би се овај случај, који је узнемирио јавност у Прибоју, што пре разрешио.

„Не знам да ли овај вандалски чин има везе са мојим опозиционим деловањем у СО Прибој, али би и мене званична информација из полиције одагнала сумњи да су те две ствари повезане“, изјавио је Ненад Анђић, додајући да би волео да Прибој опет буде онакав град каквим га памти из младости. Град у коме се сваки грађанин осећао сигурно и који је знао да полицијски органи штите безбедност сваког свог становника, без обзира на његову политичку или било коју другу опредељеност.

Подели вест

Повезане вести

јун 13, 2024

Милан...

Новоизабрани одборници Скупштине општине...

јун 4, 2024

Изванредан...

У свом главном упоришту, у општини Чајетина,...

мај 27, 2024

Здрава Србија...

Надам се да ће Здрава Србија и сви људи овде који...

април 9, 2024

Стаматовић: Ако...

Како можемо да будемо од користи својој држави?...