Председник Здраве Србије Милан Стаматовић и председник Извршног одбора странке Арсен Ђурић боравили су у Москви и притом у неколико састанака са званичницима Руске Федерације још једном потврдили нераскидиве историјске везе између српског и руског народа, добивши уверавања руске стране да ће тако бити и у будућности.

“И приликом недавне посете заменика премијера Руске Федерације Јурија Борисова Србији и Златибору, добили смо потврду снаге заједништва наша два народа уз жељу да се та сарадња продуби у области економије, туризма, културе и спорта. Спајају нас заједничке вредности и све оне духовне врлине по којима су познати словенски народи” рекао је Стаматовић, нагласивши да је управо општина Чајетина, у којој је седиште Здраве Србије, прва у Србији основала Канцеларију за сарадњу са Руском Федерацијом.

Током посете Москви, делегација Здраве Србије је разговарала и са Андрејем Леонидовичем Красовим, замеником председника Комитета одбране Руске Думе, са којим је постигнута пуна сагласност о бројним геополитичким темама и питањима од значаја за српски и руски народ.

Подели вест

Повезане вести

18 маја, 2023

Уместо...

Чајетина, Београд, 18.5.2023 – Добро је што је власт...

22 фебруара, 2023

Пустити Дејана...

17 фебруара, 2023

Одбор...

9 фебруара, 2023

Патриотска...

20 јануара, 2023

Полиција још...

19 јануара, 2023

Трећа година од...