Председник Здраве Србије Милан Стаматовић и председник Извршног одбора странке Арсен Ђурић боравили су у Москви и притом у неколико састанака са званичницима Руске Федерације још једном потврдили нераскидиве историјске везе између српског и руског народа, добивши уверавања руске стране да ће тако бити и у будућности.

“И приликом недавне посете заменика премијера Руске Федерације Јурија Борисова Србији и Златибору, добили смо потврду снаге заједништва наша два народа уз жељу да се та сарадња продуби у области економије, туризма, културе и спорта. Спајају нас заједничке вредности и све оне духовне врлине по којима су познати словенски народи” рекао је Стаматовић, нагласивши да је управо општина Чајетина, у којој је седиште Здраве Србије, прва у Србији основала Канцеларију за сарадњу са Руском Федерацијом.

Током посете Москви, делегација Здраве Србије је разговарала и са Андрејем Леонидовичем Красовим, замеником председника Комитета одбране Руске Думе, са којим је постигнута пуна сагласност о бројним геополитичким темама и питањима од значаја за српски и руски народ.

Подели вест

Повезане вести

фебруар 6, 2024

Здрава Србија...

Након што је верификациона комисија Скупштине...

децембар 25, 2023

Здрава Србија...

Чајетина, 25.12.2023 – Здрава Србија (ЗС) најоштрије...

децембар 6, 2023

Маја Гојковић у...

Чланица Председништва Српске напредне странке...

октобар 23, 2023

Општински одбор...

октобар 21, 2023

Лидер Градског...

септембар 22, 2023

Др Јована...

извор: srbin.info