Председник Здраве Србије Милан Стаматовић и председник Извршног одбора странке Арсен Ђурић боравили су у Москви и притом у неколико састанака са званичницима Руске Федерације још једном потврдили нераскидиве историјске везе између српског и руског народа, добивши уверавања руске стране да ће тако бити и у будућности.

“И приликом недавне посете заменика премијера Руске Федерације Јурија Борисова Србији и Златибору, добили смо потврду снаге заједништва наша два народа уз жељу да се та сарадња продуби у области економије, туризма, културе и спорта. Спајају нас заједничке вредности и све оне духовне врлине по којима су познати словенски народи” рекао је Стаматовић, нагласивши да је управо општина Чајетина, у којој је седиште Здраве Србије, прва у Србији основала Канцеларију за сарадњу са Руском Федерацијом.

Током посете Москви, делегација Здраве Србије је разговарала и са Андрејем Леонидовичем Красовим, замеником председника Комитета одбране Руске Думе, са којим је постигнута пуна сагласност о бројним геополитичким темама и питањима од значаја за српски и руски народ.

Подели вест

Повезане вести

јун 13, 2024

Милан...

Новоизабрани одборници Скупштине општине...

јун 4, 2024

Изванредан...

У свом главном упоришту, у општини Чајетина,...

мај 27, 2024

Здрава Србија...

Надам се да ће Здрава Србија и сви људи овде који...

април 9, 2024

Стаматовић: Ако...

Како можемо да будемо од користи својој држави?...