Изборна комисија општине Неготин прогласила је под редним бројем пет изборну листу „Здрава Србија – Милан Стаматовић“ у вези са предстојећим изборима за одборнике Скупштине општине Неготин који ће се за нешто више од две недеље, 17. октобра, одржати у Неготину.

Здрава Србија је недавно отворила канцеларију странке а формиран је и општински одбор у Неготину, који чине искусни људи, остварени у својим професијама и иза којих стоје резултати. Такође, Здравој Србији у Неготину су се прикључили млади који желе да својим знањима и енергијом дају допринос месту у коме живе и да га учине бољим.

Као и у осталим деловима Србије у којима је Здрава Србија активна, чланови општинског одбора у Неготину ће се борити за већу запосленост својих суграђана, како у урбаној, тако и у сеоским срединама, за приближно сличне услове рада и живота као у развијеним општинама Србије, за веће искоришћење туристичких и свих осталих потенцијала општине Неготин. Један од главних задатака општинског одбора биће и активности у циљу стварања услова за останака младих у својим срединама, уз истовремену изградњу инфраструктуре, пружање квалитетније здравствене заштите и очување здраве животне средине.

Подели вест

Повезане вести

18 маја, 2023

Уместо...

Чајетина, Београд, 18.5.2023 – Добро је што је власт...

22 фебруара, 2023

Пустити Дејана...

17 фебруара, 2023

Одбор...

9 фебруара, 2023

Патриотска...

20 јануара, 2023

Полиција још...

19 јануара, 2023

Трећа година од...