Изборна комисија општине Неготин прогласила је под редним бројем пет изборну листу „Здрава Србија – Милан Стаматовић“ у вези са предстојећим изборима за одборнике Скупштине општине Неготин који ће се за нешто више од две недеље, 17. октобра, одржати у Неготину.

Здрава Србија је недавно отворила канцеларију странке а формиран је и општински одбор у Неготину, који чине искусни људи, остварени у својим професијама и иза којих стоје резултати. Такође, Здравој Србији у Неготину су се прикључили млади који желе да својим знањима и енергијом дају допринос месту у коме живе и да га учине бољим.

Као и у осталим деловима Србије у којима је Здрава Србија активна, чланови општинског одбора у Неготину ће се борити за већу запосленост својих суграђана, како у урбаној, тако и у сеоским срединама, за приближно сличне услове рада и живота као у развијеним општинама Србије, за веће искоришћење туристичких и свих осталих потенцијала општине Неготин. Један од главних задатака општинског одбора биће и активности у циљу стварања услова за останака младих у својим срединама, уз истовремену изградњу инфраструктуре, пружање квалитетније здравствене заштите и очување здраве животне средине.

Подели вест

Повезане вести

фебруар 6, 2024

Здрава Србија...

Након што је верификациона комисија Скупштине...

децембар 25, 2023

Здрава Србија...

Чајетина, 25.12.2023 – Здрава Србија (ЗС) најоштрије...

децембар 6, 2023

Маја Гојковић у...

Чланица Председништва Српске напредне странке...

октобар 23, 2023

Општински одбор...

октобар 21, 2023

Лидер Градског...

септембар 22, 2023

Др Јована...

извор: srbin.info