Како би грађани Србије живели у здравијој животној средини а истовремено се обезбедили од несташица традиционалних енергената, позивам локалне самоуправе да нађу начин да из својих буџета додатно помогну грађанима да се пребаце на делимично или комплетно коришћење соларне и других обновљивих извора енергије.

То чинимо и због нас али и због будућих генерација којима морамо да оставимо чист ваздух, здраво земљиште и воду, здраву храну – изјавио је председник Здраве Србије и члан врха Коалиције суверениста Милан Стаматовић, осврћући се на последице које може да изазове тренутна али и неке будуће светске кризе.

Обновљиви извори енергије, органска производња хране, рециклажа или прерада отпадних вода, додао је Стаматовић, морају да буду појмови који ће се налазити у врху сфере интересовања и локалних самоуправа и грађана Србије.

Здрава Србија на предстојеће парламентарне изборе излази под редним бројем 10, као део Коалиције суверенисти, коју још чине странка Доста је било и покрет Живим за Србију.

Подели вест

Повезане вести

април 9, 2024

Стаматовић: Ако...

Како можемо да будемо од користи својој држави?...

март 20, 2024

Туризам и...

фебруар 6, 2024

Здрава Србија...

Након што је верификациона комисија Скупштине...

децембар 25, 2023

Здрава Србија...

Чајетина, 25.12.2023 – Здрава Србија (ЗС) најоштрије...