Како би грађани Србије живели у здравијој животној средини а истовремено се обезбедили од несташица традиционалних енергената, позивам локалне самоуправе да нађу начин да из својих буџета додатно помогну грађанима да се пребаце на делимично или комплетно коришћење соларне и других обновљивих извора енергије.

То чинимо и због нас али и због будућих генерација којима морамо да оставимо чист ваздух, здраво земљиште и воду, здраву храну – изјавио је председник Здраве Србије и члан врха Коалиције суверениста Милан Стаматовић, осврћући се на последице које може да изазове тренутна али и неке будуће светске кризе.

Обновљиви извори енергије, органска производња хране, рециклажа или прерада отпадних вода, додао је Стаматовић, морају да буду појмови који ће се налазити у врху сфере интересовања и локалних самоуправа и грађана Србије.

Здрава Србија на предстојеће парламентарне изборе излази под редним бројем 10, као део Коалиције суверенисти, коју још чине странка Доста је било и покрет Живим за Србију.

Подели вест

Повезане вести

18 маја, 2023

Уместо...

Чајетина, Београд, 18.5.2023 – Добро је што је власт...

22 фебруара, 2023

Пустити Дејана...

17 фебруара, 2023

Одбор...

9 фебруара, 2023

Патриотска...

20 јануара, 2023

Полиција још...

19 јануара, 2023

Трећа година од...