Како би грађани Србије живели у здравијој животној средини а истовремено се обезбедили од несташица традиционалних енергената, позивам локалне самоуправе да нађу начин да из својих буџета додатно помогну грађанима да се пребаце на делимично или комплетно коришћење соларне и других обновљивих извора енергије.

То чинимо и због нас али и због будућих генерација којима морамо да оставимо чист ваздух, здраво земљиште и воду, здраву храну – изјавио је председник Здраве Србије и члан врха Коалиције суверениста Милан Стаматовић, осврћући се на последице које може да изазове тренутна али и неке будуће светске кризе.

Обновљиви извори енергије, органска производња хране, рециклажа или прерада отпадних вода, додао је Стаматовић, морају да буду појмови који ће се налазити у врху сфере интересовања и локалних самоуправа и грађана Србије.

Здрава Србија на предстојеће парламентарне изборе излази под редним бројем 10, као део Коалиције суверенисти, коју још чине странка Доста је било и покрет Живим за Србију.

Подели вест

Повезане вести

23 октобра, 2023

Општински одбор...

21 октобра, 2023

Лидер Градског...

22 септембра, 2023

Др Јована...

извор: srbin.info

11 септембра, 2023

Др Јована...

4 августа, 2023

Одборник у...

Ваљево, 3.8.2023 – Идеологија Здраве Србије (ЗС) је...