Град Ниш биће регионални центар Здраве Србије (ЗС) за читаву југоисточну Србију, и одавде ћемо кренути у озбиљну кампању информисања грађана о нашим начелима и плановима, који укључују и учешће на предстојећим изборима – изјавио је Милан Стаматовић, председник ЗС, на отварању страначких просторија у том граду, истакавши да ће странка у најскорије време формирати и градске одборе у Лесковцу и Врању, као и општински одбор у Власотинцу.

Стаматовић се посебно захвалио Жарку Илићу, поверенику ЗС у Нишу, обећавши му да реализација страначких програмских начела неће бити лака али да ће имати пуну подршку врха странке и свих чланова странке.

Здрава Србија, као једина политичка партија са седиштем изван Београда, чије је седиште у Чајетини, жели да се укључи у политички живот Ниша и тако пренесе део свог политичког искуства из Чајетине, залажући се за децентрализацију власти, развој пољопривреде, сточарства и туризма – истакао је Стаматовић.

Инсистираћемо да чланови Здраве Србије у Нишу буду људи од части и поштења, јер су нам потребни људи који су нешто конкретно урадили и чији су резултати видљиви – рекао је Жарко Илић, повереник ЗС У Нишу. Осим Милана Стаматовића, лидера ЗС, отварању страначких просторија у Нишу присуствовали су и потпредседник странке Милољуб Албијанић и председник Извршног одбора Здраве Србије Арсен Ђурић.

Подели вест

Повезане вести

април 9, 2024

Стаматовић: Ако...

Како можемо да будемо од користи својој држави?...

март 20, 2024

Туризам и...

фебруар 6, 2024

Здрава Србија...

Након што је верификациона комисија Скупштине...

децембар 25, 2023

Здрава Србија...

Чајетина, 25.12.2023 – Здрава Србија (ЗС) најоштрије...