Град Ниш биће регионални центар Здраве Србије (ЗС) за читаву југоисточну Србију, и одавде ћемо кренути у озбиљну кампању информисања грађана о нашим начелима и плановима, који укључују и учешће на предстојећим изборима – изјавио је Милан Стаматовић, председник ЗС, на отварању страначких просторија у том граду, истакавши да ће странка у најскорије време формирати и градске одборе у Лесковцу и Врању, као и општински одбор у Власотинцу.

Стаматовић се посебно захвалио Жарку Илићу, поверенику ЗС у Нишу, обећавши му да реализација страначких програмских начела неће бити лака али да ће имати пуну подршку врха странке и свих чланова странке.

Здрава Србија, као једина политичка партија са седиштем изван Београда, чије је седиште у Чајетини, жели да се укључи у политички живот Ниша и тако пренесе део свог политичког искуства из Чајетине, залажући се за децентрализацију власти, развој пољопривреде, сточарства и туризма – истакао је Стаматовић.

Инсистираћемо да чланови Здраве Србије у Нишу буду људи од части и поштења, јер су нам потребни људи који су нешто конкретно урадили и чији су резултати видљиви – рекао је Жарко Илић, повереник ЗС У Нишу. Осим Милана Стаматовића, лидера ЗС, отварању страначких просторија у Нишу присуствовали су и потпредседник странке Милољуб Албијанић и председник Извршног одбора Здраве Србије Арсен Ђурић.

Подели вест

Повезане вести

18 маја, 2023

Уместо...

Чајетина, Београд, 18.5.2023 – Добро је што је власт...

22 фебруара, 2023

Пустити Дејана...

17 фебруара, 2023

Одбор...

9 фебруара, 2023

Патриотска...

20 јануара, 2023

Полиција још...

19 јануара, 2023

Трећа година од...