Град Ниш биће регионални центар Здраве Србије (ЗС) за читаву југоисточну Србију, и одавде ћемо кренути у озбиљну кампању информисања грађана о нашим начелима и плановима, који укључују и учешће на предстојећим изборима – изјавио је Милан Стаматовић, председник ЗС, на отварању страначких просторија у том граду, истакавши да ће странка у најскорије време формирати и градске одборе у Лесковцу и Врању, као и општински одбор у Власотинцу.

Стаматовић се посебно захвалио Жарку Илићу, поверенику ЗС у Нишу, обећавши му да реализација страначких програмских начела неће бити лака али да ће имати пуну подршку врха странке и свих чланова странке.

Здрава Србија, као једина политичка партија са седиштем изван Београда, чије је седиште у Чајетини, жели да се укључи у политички живот Ниша и тако пренесе део свог политичког искуства из Чајетине, залажући се за децентрализацију власти, развој пољопривреде, сточарства и туризма – истакао је Стаматовић.

Инсистираћемо да чланови Здраве Србије у Нишу буду људи од части и поштења, јер су нам потребни људи који су нешто конкретно урадили и чији су резултати видљиви – рекао је Жарко Илић, повереник ЗС У Нишу. Осим Милана Стаматовића, лидера ЗС, отварању страначких просторија у Нишу присуствовали су и потпредседник странке Милољуб Албијанић и председник Извршног одбора Здраве Србије Арсен Ђурић.

Подели вест

Повезане вести

23 октобра, 2023

Општински одбор...

21 октобра, 2023

Лидер Градског...

22 септембра, 2023

Др Јована...

извор: srbin.info

11 септембра, 2023

Др Јована...

4 августа, 2023

Одборник у...

Ваљево, 3.8.2023 – Идеологија Здраве Србије (ЗС) је...