Милан Стаматовић председник Здраве Србије данас је обишао предузеће за производњу, прераду и промет рибе ”Еко Дрина ББ” где се састао са власником тог предузећа Милорадом Обрадовићем са којим је разговарао о пословању и проблемима са којима се сусреће.

”Ми из Здраве Србије посебну пажњу посвећујемо малим и средњим предузећима где се залажемо за подстицаје, али и да подстичемо нашу домаћу производњу, јер је једино то шанса за опстанак у оваквим срединама као што је Бајина Башта”, изјавио је Стаматовић.

”Ово је први функционер који је дошао да нас посети да види шта и како радимо, јер од локалних функционера нико до сада није дошао да види како послујемо. Постојимо 17 година, уздамо се у себе и свој рад и то се исплатило. Послујемо на територији целе Србије”, каже Обрадовић.

”Сигурно има начина и могућности да се помогне и да се дају субвенције и из локалног и републичког буџета које су за нас веома значајне. Ја морам да нагласим да у нашем програму стоји да ћемо увек подстицати и помагати домаће произвођаче и домаћу производњу што јесте дужност и обавеза функционера локалне самоуправе, министара и председника Владе”, изјавио је Стаматовић.

Стаматовић каже да кампању воде теренски јер су мале могућности да се појави на телевизијама са националном фреквенцијом.

”Кампању водимо на терену како би се и упознали са људима и њиховим проблемима, али ви данас имате поплаву председничких кандидата и политичких партија који причају да ће доћи да нешто ураде. Сматрам да смо ми једина политичка партија која је нешто урадила, а то се види кроз Општину Чајетина, тако да мислим да то може да се примени у свакој локалној самоуправи па и на целу територију Србије. То је и програм који Србија треба да негује и који треба да поштује пре свега јер нас гласају људи са ових простора којима полажемо рачуне. Странци уколико желе да улажу у Србију, могу онолико, колико је то интерес државе, а не да прихватамо све оно што нам намеће ЕУ на штету наше производње. Поручио бих бирачима да се боре за своје место јер носиоци суверенитета су грађани и народ државе Србије, а не политичари”, закључио је Стаматовић.

Извор: Први Портал Бајина Башта

Подели вест

Повезане вести

април 9, 2024

Стаматовић: Ако...

Како можемо да будемо од користи својој држави?...

март 20, 2024

Туризам и...

фебруар 6, 2024

Здрава Србија...

Након што је верификациона комисија Скупштине...

децембар 25, 2023

Здрава Србија...

Чајетина, 25.12.2023 – Здрава Србија (ЗС) најоштрије...