Милан Стаматовић председник Здраве Србије данас је обишао предузеће за производњу, прераду и промет рибе ”Еко Дрина ББ” где се састао са власником тог предузећа Милорадом Обрадовићем са којим је разговарао о пословању и проблемима са којима се сусреће.

”Ми из Здраве Србије посебну пажњу посвећујемо малим и средњим предузећима где се залажемо за подстицаје, али и да подстичемо нашу домаћу производњу, јер је једино то шанса за опстанак у оваквим срединама као што је Бајина Башта”, изјавио је Стаматовић.

”Ово је први функционер који је дошао да нас посети да види шта и како радимо, јер од локалних функционера нико до сада није дошао да види како послујемо. Постојимо 17 година, уздамо се у себе и свој рад и то се исплатило. Послујемо на територији целе Србије”, каже Обрадовић.

”Сигурно има начина и могућности да се помогне и да се дају субвенције и из локалног и републичког буџета које су за нас веома значајне. Ја морам да нагласим да у нашем програму стоји да ћемо увек подстицати и помагати домаће произвођаче и домаћу производњу што јесте дужност и обавеза функционера локалне самоуправе, министара и председника Владе”, изјавио је Стаматовић.

Стаматовић каже да кампању воде теренски јер су мале могућности да се појави на телевизијама са националном фреквенцијом.

”Кампању водимо на терену како би се и упознали са људима и њиховим проблемима, али ви данас имате поплаву председничких кандидата и политичких партија који причају да ће доћи да нешто ураде. Сматрам да смо ми једина политичка партија која је нешто урадила, а то се види кроз Општину Чајетина, тако да мислим да то може да се примени у свакој локалној самоуправи па и на целу територију Србије. То је и програм који Србија треба да негује и који треба да поштује пре свега јер нас гласају људи са ових простора којима полажемо рачуне. Странци уколико желе да улажу у Србију, могу онолико, колико је то интерес државе, а не да прихватамо све оно што нам намеће ЕУ на штету наше производње. Поручио бих бирачима да се боре за своје место јер носиоци суверенитета су грађани и народ државе Србије, а не политичари”, закључио је Стаматовић.

Извор: Први Портал Бајина Башта

Подели вест

Повезане вести

18 маја, 2023

Уместо...

Чајетина, Београд, 18.5.2023 – Добро је што је власт...

22 фебруара, 2023

Пустити Дејана...

17 фебруара, 2023

Одбор...

9 фебруара, 2023

Патриотска...

20 јануара, 2023

Полиција још...

19 јануара, 2023

Трећа година од...