Пред почетак пријатељске утакмице између Србије и Турске, у Туристичко-рекреативном комплеску Златибор данас је уприличен традиционални сусрет председника општине Чајетина Милана Стаматовића и женске кошаркашке репрезентације Србије, која се на Златибору припрема за учешће на Олимпијским играма у Токију.

Том приликом, председник општине Чајетина уручио је селекторки Марини Маљковић, и нашим кошаркашицама, пригодне поклоне, пакете производа компаније ”Златиборац”, који садрже здраве масти и протеине, неопходне за исхрану сваког врхунског спортисте.

Осим са нашим кошаркашицама, председник Стаматовић сусрео се и са тренером и тим менаџером турске екипе, пожелевши им добродошлицу на Златибор.

Општина Чајетина и њен председник Милан Стаматовић дуги низ година уназад пружају подршку српским репрезентативкама пред сва велика европска и светска такмичења, укључујући и Олимпијске игре.

Сваки пут, Златибор и Чајетина, када су били домаћини кошаркашицама Србије током њихових спортских припрема, пред важна међународна такмичења, доносили су срећу, што ће се, уверени смо, десити и на предстојећој Олимпијади у Токију.

Подели вест

Повезане вести

април 9, 2024

Стаматовић: Ако...

Како можемо да будемо од користи својој држави?...

март 20, 2024

Туризам и...

фебруар 6, 2024

Здрава Србија...

Након што је верификациона комисија Скупштине...

децембар 25, 2023

Здрава Србија...

Чајетина, 25.12.2023 – Здрава Србија (ЗС) најоштрије...