За Богојављање смо прославили две година рада Здраве Србије (ЗС) и прво смо формирали одборе у Златиборском округу и Западној Србије а сада нашу идеју ширимо и у осталим деловима државе. На предстојеће парламентарне, председничке и локалне изборе у Београду ћемо изаћи са Доста је било Саше Радуловића и Живим за Србију Јоване Стојковић, коалицији заснованој на идеји да је сваки грађанин Србије родољуб и да се залаже за суверену и независну државу Србију, задржавајући притом свој страначки идентитет у тој изборној политичкој групацији – рекао је председник Здраве Србије Милан Стаматовић на отварању Општинског одбора Здраве Србије у Лазаревцу.

Председник новоформираног одбора ЗС Милинко Шаренац је том приликом нагласио да су се грађани Лазаревца одлучили да раде на идеји Здраве Србије, јер они желе здрав Лазаревац. “Председник Стаматовић је на Златибору показао како се бори за пристојан живот свих грађана и ми желимо да тај позитиван пример применимо у нашој локалној средини”, закључио је Шаренац.

Окупљеним активистима странке обратио се и Арсен Ђурић, председник Извршног одбора Здраве Србије, који је нагласио да се странка убрзано шири и да ће након Лазаревца општински одбори бити формирани и у Бајиној Башти, Смедереву и Смедеревској Паланци а да ће бити формиран и Покрајински одбор странке у Новом Саду. “Оно што је показало добре резултате у општини Чајетина, нема разлога да не успе и у осталим деловима Србије” рекао је Ђурић.

Потпредседник странке Милољуб Албијанић је рекао “да је Лазаревац честито име и да је кроз историју показао свој слободарски дух. Он тражи честитог човека, јер се овде налази жила куцавица комплетног електроенергетског система Србије. У председнику Стаматовићу су управо препознали ту честитост и људске квалитете које грађани очекују да их има сваки политичар који се искрено бори за свој народ и своју државу”

Подели вест

Повезане вести

18 маја, 2023

Уместо...

Чајетина, Београд, 18.5.2023 – Добро је што је власт...

22 фебруара, 2023

Пустити Дејана...

17 фебруара, 2023

Одбор...

9 фебруара, 2023

Патриотска...

20 јануара, 2023

Полиција још...

19 јануара, 2023

Трећа година од...