Оснивање општинског одбора Здраве Србије у Бајиној Башти и најављена оснивања страначке структуре у Смедереву и Смедеревској Паланци, само су потврда да све већи број грађана Србије препознаје све што смо у претходне две деценије постигли на Златибору. И управо људи са искуством и мерљивим резултатима иза себе желе да буду део тима који ће након избора у априлу бити у могућности да одлучује о свему ономе што ће Србију и њене грађане водити ка реалном развоју – изјавио је председник Здраве Србије Милан Стаматовић, поручујући окупљеним страначким активистима у Бајиној Башти да ће суверена Србија, Косово и Метохија у саставу Србије и подршка свима који желе добро својој отаџбини бити основа и будућег страначког рада.

Стаматовић је истакао и чињеницу да се изградњом туристичких и спортско-забавних капацитета, као и локалним инфраструктурним радовима на Златибору директно помажу и околни градови и општине на начин да велики број радника који долазе, на пример, из Бајине Баште и града Ужица, порез на зараде уплаћују у срединама из којих долазе.

Председник Извршног одбора Здраве Србије Арсен Ђурић подсетио је да је Здрава Србија управо кренула из Западне Србије, а да се данас страначки одбори налазе у свим деловима Србије. “Наше активности у овом крају су битне јер и Срби са друге стране Дрине, са којима постоје вишевековни привредни, културни и сви остали облици сарадње, прате све наше активности, и стога увек морамо да будемо на путу заједништва и међусобног поверења свих народа који живе на овим просторима” закључио је Ђурић.

Подели вест

Повезане вести

18 маја, 2023

Уместо...

Чајетина, Београд, 18.5.2023 – Добро је што је власт...

22 фебруара, 2023

Пустити Дејана...

17 фебруара, 2023

Одбор...

9 фебруара, 2023

Патриотска...

20 јануара, 2023

Полиција још...

19 јануара, 2023

Трећа година од...