Оснивање општинског одбора Здраве Србије у Бајиној Башти и најављена оснивања страначке структуре у Смедереву и Смедеревској Паланци, само су потврда да све већи број грађана Србије препознаје све што смо у претходне две деценије постигли на Златибору. И управо људи са искуством и мерљивим резултатима иза себе желе да буду део тима који ће након избора у априлу бити у могућности да одлучује о свему ономе што ће Србију и њене грађане водити ка реалном развоју – изјавио је председник Здраве Србије Милан Стаматовић, поручујући окупљеним страначким активистима у Бајиној Башти да ће суверена Србија, Косово и Метохија у саставу Србије и подршка свима који желе добро својој отаџбини бити основа и будућег страначког рада.

Стаматовић је истакао и чињеницу да се изградњом туристичких и спортско-забавних капацитета, као и локалним инфраструктурним радовима на Златибору директно помажу и околни градови и општине на начин да велики број радника који долазе, на пример, из Бајине Баште и града Ужица, порез на зараде уплаћују у срединама из којих долазе.

Председник Извршног одбора Здраве Србије Арсен Ђурић подсетио је да је Здрава Србија управо кренула из Западне Србије, а да се данас страначки одбори налазе у свим деловима Србије. “Наше активности у овом крају су битне јер и Срби са друге стране Дрине, са којима постоје вишевековни привредни, културни и сви остали облици сарадње, прате све наше активности, и стога увек морамо да будемо на путу заједништва и међусобног поверења свих народа који живе на овим просторима” закључио је Ђурић.

Подели вест

Повезане вести

април 9, 2024

Стаматовић: Ако...

Како можемо да будемо од користи својој држави?...

март 20, 2024

Туризам и...

фебруар 6, 2024

Здрава Србија...

Након што је верификациона комисија Скупштине...

децембар 25, 2023

Здрава Србија...

Чајетина, 25.12.2023 – Здрава Србија (ЗС) најоштрије...

децембар 6, 2023

Маја Гојковић у...

Чланица Председништва Српске напредне странке...