Парламентарна странка Здрава Србија основала је општински одбор у Петровцу на Млави, а за првог председника изабран је Слободан Ковачевићкоји је најавио да ће се овај одбор првенствено залагати за истинску децентрализацију и за стварање услова за повољнију демографску слику и ове али и свих околних општина.

„Хомоље и читав Браничевски округ познати су по великом броју грађана који се налазе на привременом раду у иностранству и управо у томе видимо потенцијал за развој наше општине. Постоји велики број људи овог краја који би били спремни да уложе у развој свог завичаја и само је потребно понудити им добре програме“ истакао је председник ОО Здраве Србије у Петровцу на Млави Слободан Ковачевић.

Подршку оснивању овог новог одбора у источној Србији својим присуством су дали председник Здраве Србије Милан Стаматовић и председник Извршног одбора Арсен Ђурић, који су члановима општинског одбора пренели искуства са Златибора изразивши наду да улагања у пољопривреду и туризам Петровца на Млави управо могу довести до тога да се већи број младих одлучи да остане на својој дедовини али и да се неки од Петровчана одлуче да се из расејања врате у свој родни крај.  

Подели вест

Повезане вести

април 9, 2024

Стаматовић: Ако...

Како можемо да будемо од користи својој држави?...

март 20, 2024

Туризам и...

фебруар 6, 2024

Здрава Србија...

Након што је верификациона комисија Скупштине...

децембар 25, 2023

Здрава Србија...

Чајетина, 25.12.2023 – Здрава Србија (ЗС) најоштрије...

децембар 6, 2023

Маја Гојковић у...

Чланица Председништва Српске напредне странке...

октобар 23, 2023

Општински одбор...