Парламентарна странка Здрава Србија основала је општински одбор у Петровцу на Млави, а за првог председника изабран је Слободан Ковачевићкоји је најавио да ће се овај одбор првенствено залагати за истинску децентрализацију и за стварање услова за повољнију демографску слику и ове али и свих околних општина.

„Хомоље и читав Браничевски округ познати су по великом броју грађана који се налазе на привременом раду у иностранству и управо у томе видимо потенцијал за развој наше општине. Постоји велики број људи овог краја који би били спремни да уложе у развој свог завичаја и само је потребно понудити им добре програме“ истакао је председник ОО Здраве Србије у Петровцу на Млави Слободан Ковачевић.

Подршку оснивању овог новог одбора у источној Србији својим присуством су дали председник Здраве Србије Милан Стаматовић и председник Извршног одбора Арсен Ђурић, који су члановима општинског одбора пренели искуства са Златибора изразивши наду да улагања у пољопривреду и туризам Петровца на Млави управо могу довести до тога да се већи број младих одлучи да остане на својој дедовини али и да се неки од Петровчана одлуче да се из расејања врате у свој родни крај.  

Подели вест

Повезане вести

јун 13, 2024

Милан...

Новоизабрани одборници Скупштине општине...

јун 4, 2024

Изванредан...

У свом главном упоришту, у општини Чајетина,...

мај 27, 2024

Здрава Србија...

Надам се да ће Здрава Србија и сви људи овде који...

април 9, 2024

Стаматовић: Ако...

Како можемо да будемо од користи својој држави?...