У Смедереву још увек постоји енергија и воља да се нешто мења, да се ради на заштити националних интереса, да штитимо наше произвођаче и наше ресурсе. Овде нам је, за почетак, довољно десетак часних и поштених људи, чији ће жар у наредних годину, три или пет привући хиљаду оних који нормално и рационално размишљају о својој и будућности своје деце – рекао је председник Здраве Србије (ЗС) Милан Стаматовић на отварању канцеларије Градског одбора странке у Смедереву.

За повереника странке у Смедереву изабран je Саша Радосављевић, који је рекао да ће са својим тимом настојати да окупи људе без икакве мрље у својој политичкој каријери, људе од струке, људе независне од политике у смислу да не живе од ње. “То ме је привукло да се после пет година политичке неактивности прикључим једној новој политичкој снази на политичкој сцени Србије, тиму Здраве Србије” закључио је Радосављевић.

Председник Извршног одбора Здраве Србије Арсен Ђурић је нагласио да је велики успех да једна странка која постоји тек две године има већ више од 70 повереништава, канцеларија, општинских и градских одбора широм Србије, што ће се свакако одразити и на већи број гласова на предстојећим изборима,

На историјски и привредни значај Смедерева указао је потпредседник Здраве Србије Милољуб Албијанић, подсетивши да је Смедерево симбол српске државности и српске индустрије. “Смедеревска тврђава нас упозорава да је држава уговор између оних који су некада живели, оних који данас живе и будућих генерација. Наш програм се и заснива на том уговору, на тој традицији, на тим вредносним одређењима” рекао је Албијанић.

Подели вест

Повезане вести

јун 13, 2024

Милан...

Новоизабрани одборници Скупштине општине...

јун 4, 2024

Изванредан...

У свом главном упоришту, у општини Чајетина,...

мај 27, 2024

Здрава Србија...

Надам се да ће Здрава Србија и сви људи овде који...

април 9, 2024

Стаматовић: Ако...

Како можемо да будемо од користи својој држави?...