Здрава Србија (ЗС) данас је отворила страначке просторије у Тополи, како би се боље позиционирала у целој Шумадији, а пре свега ојачала своје политичко деловање у овој локалној самоуправи, где од недавно функцију председника општине Топола, као члан Здраве Србије, обавља Игор Петровић.

– Нама је драго да овде у срцу Шумадије, у Тополи имамо још једног председника општине. Осим Чајетине, Топола је по резултатима била одмах ту у врху. Овде смо проширили ту идеју Здраве и Боље Србије, јер када је Србија здрава, она је и боља – изјавио је Милан Стаматовић, председник Здраве Србије.

Oтварању страначке канцеларије присуствовала је и председница општинског одбора ЗС у Тополи Данијела Ђокић Пантић која је рекла да је пред странком један озбиљан пут и велики труд, и да је ово мали почетак онога што тек предстоји. ”Желим да Топола буде светла тачка у Србији која ће показати како је у нашој земљи могуће бити добар домаћин” – поручила је Данијела Ђокић Пантић.

Здрава Србија ће са Златибора ширити своје идеје у Тополи и Шумадији, и заједно са својим коалиционим партнерима, ствараће неку нову, модернију и здравију Србију.

Подели вест

Повезане вести

18 маја, 2023

Уместо...

Чајетина, Београд, 18.5.2023 – Добро је што је власт...

22 фебруара, 2023

Пустити Дејана...

17 фебруара, 2023

Одбор...

9 фебруара, 2023

Патриотска...

20 јануара, 2023

Полиција још...

19 јануара, 2023

Трећа година од...