Здрава Србија (ЗС) данас је отворила страначке просторије у Тополи, како би се боље позиционирала у целој Шумадији, а пре свега ојачала своје политичко деловање у овој локалној самоуправи, где од недавно функцију председника општине Топола, као члан Здраве Србије, обавља Игор Петровић.

– Нама је драго да овде у срцу Шумадије, у Тополи имамо још једног председника општине. Осим Чајетине, Топола је по резултатима била одмах ту у врху. Овде смо проширили ту идеју Здраве и Боље Србије, јер када је Србија здрава, она је и боља – изјавио је Милан Стаматовић, председник Здраве Србије.

Oтварању страначке канцеларије присуствовала је и председница општинског одбора ЗС у Тополи Данијела Ђокић Пантић која је рекла да је пред странком један озбиљан пут и велики труд, и да је ово мали почетак онога што тек предстоји. ”Желим да Топола буде светла тачка у Србији која ће показати како је у нашој земљи могуће бити добар домаћин” – поручила је Данијела Ђокић Пантић.

Здрава Србија ће са Златибора ширити своје идеје у Тополи и Шумадији, и заједно са својим коалиционим партнерима, ствараће неку нову, модернију и здравију Србију.

Подели вест

Повезане вести

јун 13, 2024

Милан...

Новоизабрани одборници Скупштине општине...

јун 4, 2024

Изванредан...

У свом главном упоришту, у општини Чајетина,...

мај 27, 2024

Здрава Србија...

Надам се да ће Здрава Србија и сви људи овде који...

април 9, 2024

Стаматовић: Ако...

Како можемо да будемо од користи својој држави?...