Здрава Србија је одлучила да на предстојећим председничким, парламентарним и локалним изборима у Београду изађе у коалицији са покретима Доста је било и Живим за Србију јер сматрамо да делимо исте вредности а и сложили смо се да је најважније питање како да будемо од користи за државу. Све ћемо учинити да се приближимо нашим грађанима, упркос томе што нећемо бити у прилици да се квалитетно представимо у медијима са националном фреквенцијом – изјавио је председник Здраве Србије (ЗС) Милан Стаматовић.

Наравно да ћемо бити присутни на друштвеним мрежама, да ћемо бити на терену а и прошпартаћемо Србију до 3. априла, наставио је Стаматовић, информишући грађане Србије о искреним намерама наше три политичке групације. Стићи ћемо до сваког града, до сваког места, до сваког села како би сваком грађанину Србије представили наш програм, као и резултате који стоје иза нашег досадашњег политичког ангажовања.

Председник Покрета Доста је било Саша Радуловић је овом приликом рекао да “политичке поделе свуда у свету више нису на левицу и десницу а и поделе на патриоте и непатриоте су неумесне. Једина права подела која данас постоји у свету је на глобалисте и суверенисте”.

Јована Стојковић, председница Покрета Живим за Србију, је на конференцији за новинаре рекла да се суверенисти залажу да се грађани питају за оно што се дешава у њиховој земљи, док се глобалисти залажу да наднационалне институције дају задатке сувереним државама.

Савез три политичке групације окупљене око идеје суверенизма сматра да су сви грађани Србије родољуби и да воле своју земљу. Суверенисти верују у слободу сваког појединца, у демократију и суверене државе које међусобно сарађују, имајући у виду првенствено своје али уважавајући и туђе интересе.

Подели вест

Повезане вести

18 маја, 2023

Уместо...

Чајетина, Београд, 18.5.2023 – Добро је што је власт...

22 фебруара, 2023

Пустити Дејана...

17 фебруара, 2023

Одбор...

9 фебруара, 2023

Патриотска...

20 јануара, 2023

Полиција још...

19 јануара, 2023

Трећа година од...