Здрава Србија је одлучила да на предстојећим председничким, парламентарним и локалним изборима у Београду изађе у коалицији са покретима Доста је било и Живим за Србију јер сматрамо да делимо исте вредности а и сложили смо се да је најважније питање како да будемо од користи за државу. Све ћемо учинити да се приближимо нашим грађанима, упркос томе што нећемо бити у прилици да се квалитетно представимо у медијима са националном фреквенцијом – изјавио је председник Здраве Србије (ЗС) Милан Стаматовић.

Наравно да ћемо бити присутни на друштвеним мрежама, да ћемо бити на терену а и прошпартаћемо Србију до 3. априла, наставио је Стаматовић, информишући грађане Србије о искреним намерама наше три политичке групације. Стићи ћемо до сваког града, до сваког места, до сваког села како би сваком грађанину Србије представили наш програм, као и резултате који стоје иза нашег досадашњег политичког ангажовања.

Председник Покрета Доста је било Саша Радуловић је овом приликом рекао да “политичке поделе свуда у свету више нису на левицу и десницу а и поделе на патриоте и непатриоте су неумесне. Једина права подела која данас постоји у свету је на глобалисте и суверенисте”.

Јована Стојковић, председница Покрета Живим за Србију, је на конференцији за новинаре рекла да се суверенисти залажу да се грађани питају за оно што се дешава у њиховој земљи, док се глобалисти залажу да наднационалне институције дају задатке сувереним државама.

Савез три политичке групације окупљене око идеје суверенизма сматра да су сви грађани Србије родољуби и да воле своју земљу. Суверенисти верују у слободу сваког појединца, у демократију и суверене државе које међусобно сарађују, имајући у виду првенствено своје али уважавајући и туђе интересе.

Подели вест

Повезане вести

април 9, 2024

Стаматовић: Ако...

Како можемо да будемо од користи својој држави?...

март 20, 2024

Туризам и...

фебруар 6, 2024

Здрава Србија...

Након што је верификациона комисија Скупштине...

децембар 25, 2023

Здрава Србија...

Чајетина, 25.12.2023 – Здрава Србија (ЗС) најоштрије...