Странка Здрава Србија (ЗС) и Покрет Доста је било (ДЈБ) постигли су договор о заједничком деловању у областима у којима имају исте или сличне ставове, првенствено по питању заштите националних интереса, државне имовине и природних ресурса Србије.

Ове две странке покренуле су кампању против најављене измене Устава, јер сматрају да грађани тренутно нису довољно информисани о последицама које би изазвале те промене највишег законодавног акта. “Ова кампања није уперена ни против кога, већ је у питању одбрана националних интереса. Желимо да се народ пита. Референдум је изузетно озбиљна и веома битна ствар у функционисању једне државе и сматрамо да би већина народа требало да одлучује о судбини своје државе” рекао је тим поводом Милан Стаматовић, председник Здраве Србије (ЗС).

– Све наше заједничке акције ће бити оријентисане на очување слободе, демократије, традиције, културе, породичних вредности, националног идентитета и свега онога што је некада красило помињање имена Србије и њених грађана. Зато је наш циљ да се поново створи класа српских домаћина који ће, у свему што раде, имати пред очима и на уму добробит своје породице, свога краја, свога народа и своје државе – нагласио је Стаматовић, додавши да ће ЗС сарађивати и заједнички деловати са свима онима којима је интерес државе Србије увек изнад личног интереса.

Подели вест

Повезане вести

јун 13, 2024

Милан...

Новоизабрани одборници Скупштине општине...

јун 4, 2024

Изванредан...

У свом главном упоришту, у општини Чајетина,...

мај 27, 2024

Здрава Србија...

Надам се да ће Здрава Србија и сви људи овде који...

април 9, 2024

Стаматовић: Ако...

Како можемо да будемо од користи својој држави?...