Странка Здрава Србија (ЗС) и Покрет Доста је било (ДЈБ) постигли су договор о заједничком деловању у областима у којима имају исте или сличне ставове, првенствено по питању заштите националних интереса, државне имовине и природних ресурса Србије.

Ове две странке покренуле су кампању против најављене измене Устава, јер сматрају да грађани тренутно нису довољно информисани о последицама које би изазвале те промене највишег законодавног акта. “Ова кампања није уперена ни против кога, већ је у питању одбрана националних интереса. Желимо да се народ пита. Референдум је изузетно озбиљна и веома битна ствар у функционисању једне државе и сматрамо да би већина народа требало да одлучује о судбини своје државе” рекао је тим поводом Милан Стаматовић, председник Здраве Србије (ЗС).

– Све наше заједничке акције ће бити оријентисане на очување слободе, демократије, традиције, културе, породичних вредности, националног идентитета и свега онога што је некада красило помињање имена Србије и њених грађана. Зато је наш циљ да се поново створи класа српских домаћина који ће, у свему што раде, имати пред очима и на уму добробит своје породице, свога краја, свога народа и своје државе – нагласио је Стаматовић, додавши да ће ЗС сарађивати и заједнички деловати са свима онима којима је интерес државе Србије увек изнад личног интереса.

Подели вест

Повезане вести

23 октобра, 2023

Општински одбор...

21 октобра, 2023

Лидер Градског...

22 септембра, 2023

Др Јована...

извор: srbin.info

11 септембра, 2023

Др Јована...

4 августа, 2023

Одборник у...

Ваљево, 3.8.2023 – Идеологија Здраве Србије (ЗС) је...