Здрава Србија ће у петак, 11. фебруара, у 16 часова отворити канцеларију странке у Севојну у улици Вишеслава Бугариновића 36, а о приоритетима рада и програму странке присутне чланове и симпатизере ће обавестити председник Здраве Србије Милан Стаматовић и председник Извршног одбора странке Арсен Ђурић.

На најављеним изборима за скупштину градске општине Севојно Здрава Србија ће наступити самостално, са доста бројнијим чланством, са много више искуства и са уверењем да победа на овим изборима неће изостати.

На претходним локалним изборима у Севојну, као градској општини Града Ужица, 2018. године, Здрава Србија је наступала у коалицији са Демократском странком као Група грађана “Уједињени побеђујемо за Севојно, за Србију” која је тада освојила 30% мандата, тј. пет одборничких места (од укупно 15), од којих је ЗС имала три.

У протеклом мандату одборници ЗС су се залагали да градска општина Севојно добије више надлежности и да се увећа њен буџет што није наишло на одобравање владајућих странака, а борили смо се и за бољу здравствену заштиту, за бољу путну инфраструктуру и веће издвајање у области спорта.